Vi bruger Cookies!     

         
 X     
view

Galleri, digte & artikler m.m.
 

 

Bruger til Bruger

Her er det muligt at dele tanker, overvejelser, ideer, tips, holdninger etc. med andre læsere på siden.

Læs bestemmelser og retningslinjer nedenfor og opret dit indlæg eller besvar nuværende indlæg. 

Gældende dansk lovgivning skal overholdes, herunder regler vedr. børneporno, racisme, injurier m.m.
Det forventes, at Du som Forum-bruger overholder gældende netikette. Generelt forventes det dog, at brugere selv kan holde en sober omgangstone.

Reklame og salg af produkter frabedes - med mindre der er indgåetspecifik aftale herom. Ligeledes er reklame for hjemmesider uønskede, med mindre dette er aftalt specifikt med sidens ejer.

Før du poster et nyt indlæg, bør du overveje, om dit indlæg egner sig til et nyt emne, du kan oprette - eller om det er velegnet til svar på evt. eksisterende indlæg.
Respektér at andre kan have en anden mening end dig. Personlig hetz er ikke ønskeligt eller accepteret. Opret ikke indlæg om enkeltpersoner .
Sidens ejer forbeholder sig retten til at offentliggøre indlæg og debatemner på www.view.spiritnet.dk´s forside, såfremt det er relevant at synliggøre yderligere for øget debat og/eller informationsdeling.

www.view.spiritnet.dk påtager sig intet ansvar for indholdet af de enkelte debatter og forbeholder sig til enhver tid, retten til at; redigére indlæg, fjerne eller lukke tråde, såfrem de ikke overholder de angivneretningslinjer, eller gældende lovgivning. Offentliggørelse af andres private data, bl.a telefonnumre eller adresser uden forhåndsgodkendelse tillades ikkeBesøg  
071031