Vi bruger Cookies!     

         
 X     
view

Galleri, digte & artikler m.m.
 

 

 

Nedenfor er øvrige sider, som jeg varmt kan anbefale... 

 

www.selvet.dk

Spirituelt magasin, debatforum, community, hjertemøde,  kalender, landkort, malerier, chat m.m.

 

www.abraham-hicks.com

Tilmeld dig Nyhedsbrev og få tilsendt daglige inspirerende korter tekster om livet og dét, som ligger mellem liv og død. Inspireret af The Secret (eller er det omvendt)

Abraham er et navn. Et symbol. Kanaliserede budskaber til stor inspiration.
Citat fra siden: "Abraham has described themselves as "a group consciousness from the non-physical dimension" (which helps a lot!). They have also said, "We are that which you are. You are the leading edge of that which we are. We are that which is at the heart of all religions."

  

www.kvindenet.dk

Siden er desværre nede pt. Der arbejdes på genetablering. Tidligere info om kvindenet.dk:

Denne side er til kvinder og nysgerrige mænd ;-) . Hovedvægten af emner vil være fokuseret omkring dét, vi selv gennem tiden har manglet i forskellige perioder af vores liv - dette betyder, at der eksempelvis vil være fokus på celleforandringer og også de psykiske betydninger af disse for en kvinde. Noget, der fokuseres for lidt på indenfor Sundhedsvæsenet, efter vores mening. 
Giv din mening til kende, del dine oplevelser og/eller lær af andres og kom evt. med egne ideer eller efterspørgsler, som vi vil lytte til med interesse.


 

www.kærlighedssprog.dk


Vi har alle brug for at føle os elsket - også i vores parforhold. Mange har oplevet ikke at føle sig nok elsket af deres kæreste. Eller at de ikke har kunne føle/modtage/forstå den kærlighed, som kæresten har insisteret på at føle. Hvad kan uoverensstemmelsen skyldes?

Parterapeut og underviser Gary Chapman har beskæftiget sig med emnet i mange år. Cagy Chapman mener, at vi grundlæggende forstår kærlighed gennem 5 kærlighedssprog, Anerkendende ord, Tid til hinanden, Fysisk berøring, Gaver eller Tjenester.

På denne side kan du teste, hvilke primære og sekundære kærlighedssprog du primært taler og forstår.

 

www.sensitiv.dk

Det sensitive nervesystem; Mellem 15 og 20 % af alle danskere er fra fødslen særligt sensitive mennesker (også kendt som HSP - højt sensitiv person). Deres nervesystem bearbejder alle stimuli mere dybt end gennemsnittet. Derfor er de ofte kreative, begavede, dybsindige og har stor indlevelsesevne.

Behov for at leve sensitivt; Særligt sensitive mennesker kan let føle sig overvældede, hvis de ikke lever i god balance med deres sensitivitet. De har behov for at blive tilpas stimuleret i stedet for at leve med for mange stimuli.
På siden findes t
est, artikler, boganmeldelser og øvrige tips til emnet HSP. 

 

 

 

 

test forum:

 

 

 

 

Besøg  
071033